LT | EN

nuova

2016-11-29 "Nuovos" kolektyvas lankėsi parodoje Dubajuje

Dalintis straipsniu

Praeitą savaitę „Nuovos“ kolektyvas lankėsi tarptautinėje parodoje-konferencijoje „The big 5 Show“ Dubajuje. Jungtiniuose Arabų Emyratuose vykusiame renginyje „Nuovą“ atstovavo projektų vadovas Pranas Sindaravičius bei vadybininkai Andrius Znaidauskas ir Paulius Znaidauskas. Vyrai užmezgė kontaktus su tarptautinėmis įmonėmis, susipažino su naujausiomis statybos technologijomis bei tendencijomis. 

„Tai viena svarbiausių statybų parodų pasaulyje. Su džiaugsmu į „Nuovą“ parvežame ne tik novatoriškas idėjas statybų technologijoms, bet ir konkrečias inovacijas projektų valdymui“, – sakė P. Sindaravičius. Intensyvioje darbotvarkėje įmonių grupės darbuotojai surado laiko įvertinti Dubajaus urbanistiką bei pasisemti architektūrinių idėjų.

„Dubajus sužavėjo gigantiška ir greitai kintančia urbanistika – čia dangoraižiai išdygsta per rekordiškai trumpą laiką. Nors žiema pats tinkamiausias laikotarpis NT vystymui, tačiau ir vasarą ši veikla nesutrinka. Dėl alinančio 50 laipsnių karščio, šimtai statybininkų darbuojasi naktimis”, – Vidurio Rytų urbanistika žavėjosi P. Sindaravičius.

tb5

Kitos naujienos

AB „Nuova“ / Nuosavybės valdymas