2018-02-20 „Lampėdžių tako” butų raktai bus atiduoti naujakuriams kovo mėn.

2018-02-20 „Lampėdžių tako” butų raktai bus atiduoti naujakuriams kovo mėn.

nauji butai Kaune

Geros žinios būsimiems Nuova įmonių grupės vystomo naujų butų Kaune projekto „Lampėdžių takas“ naujakuriams. Šiuo metu pirmuose dviejuose kvartalo „Lampėdžio takas“ namuose dedamos šarvo durys ir montuojami dujiniai katilai. Visai ne už kalnų tas laikas, kai naujus butus įsigiję klientai galės įgyvendinti norimus savo butų interjerus. Planuojama, kad tai įvyks kovo mėnesį.

Kai kuriuos „Lampėdžio takas“ baigiamuosius darbus labai riboja orai. Vis dar nėra iki galo aišku, kada bus įstiklintos butų lodžijos. Visgi nei sniegas už lango, nei kartais paspaudžiantis šaltukas ko gero nesutrukdys tam, kad naujus butus Kaune įsigiję klientai galėtų savo svajonių namus kurti vienu gražiausių metų laikų. Atbundanti gamta šiemet tiems žmonėms bus susijusi su naujų namų kūrimo rūpesčiais.

Ieškote naujo buto Kaune? Skambinkite tel. 8 687 39883 ir sutarkite dėl Jums patogaus apsilankymo „Lampėdžių takas“  ar „Akacijų vilos” laiko – galbūt netrukus ir Jūs švesite įkurtuves viename iš Nuova įmonių grupės vystomų projektų. Mes statome tam, kad Jūs gyventumėte patogiau!