2016-02-11 “Nuova” kviečia tautiškai puošti balkonus

2016-02-11 “Nuova” kviečia tautiškai puošti balkonus

balkonas1

Ar jūs mylite Lietuvą? „Nuova“ įmonių grupė prisideda prie prezidentės Dalios Grybauskaitės iniciatyvos ir visus kviečia parodyti meilę tėvynei, neišeinant iš namų! Iki pat vasario 16-osios puoškime savo balkonus šiai šventei. Ugdykime tautiškumą, praeiviams priminkime nepriklausomybės svarbą, ir kartu nuspalvinkime savo kaimynystę trimis gražiausiomis spalvomis – geltona, žalia ir raudona.

balkonas1

„Nuovos“ iniciatyva organizuojamas „Muzikinis balkonas“ nuolat džiugina kauniečius ir miesto svečius. Nedideliame stilizuotame balkone įvairių švenčių proga sklinda muzikos garsai. Čia sutelpa įvairūs muzikantai – nuo akustinės muzikos atlikėjų iki tarptautiniuose konkursuose įvertintų instrumentalistų. Garsų netrūks ir Vasario 16-ąją, kada visą dieną iš „Muzikinio balkono“ sklis tautiškos dainos.

„Nuova“ įmonių grupė didžiuojasi būdama atkurtosios Lietuvos bendraamžė. Nuo 1990 m. įsikūrusi Istorinės Lietuvos Prezidentūros kaimynystėje, „Nuova“ jaučia pareigą ne tik puoselėti, bet ir skatinti tautiškumą. Socialiai atsakinga įmonė savo pavyzdžiu skatina visuomenę kurti aplinką, kurioje gera gyventi.

Daugiau apie prezidentės organizuojamą iniciatyvą “Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai”:

 

Daugiau apie projektą skaitykite čia, o “Nuovą” ir kitas Kauno iniciatyvas galite peržvelgti čia.