2017-07-18 NUOVA įmonių grupė vykdo unikalų apželdinimo projektą

2017-07-18 NUOVA įmonių grupė vykdo unikalų apželdinimo projektą

unikalus apzeldinimo projektas

unikalus apzeldinimo projektas

NUOVA įmonių grupės vytomame kvartale „Apartamentai kopose“ įpusėjo unikalus aplinkos apželdinimo projektas, kurio autorė Lietuvoje gerai žinoma kraštovaizdžio architektė Dovilė Ivanauskienė. Kvartale suprojektuoti atskiri gėlynai, kurių plotas 492,1 kv.m., gyvatvorės – 502,1 kv.m., krūmų masyvai – 285 kv.m. Vienas iš svarbiausių kvartalo akcentų – formuojama šilokais želdinta kalvelė su apželdintais automobilių stoginių-dviratinių stogais.

Modernios stoginės saugos automobilius, atskirs gyvenamąją erdvę nuo parkavimo aikštelės ir atliks estetinę funkciją. Formuojama žalioji kalvelė su želdintais stogais, pirmųjų aukštų gyventojams vizualiai uždengs parkingo aikštelę, o aukšteniuose aukštuose gyvenantiems leis pro savo langą grožėtis žaliuojančiais stogais.

Atsižvelgiant į kvartalo charakterį ir specifiką, parinkti geriausiai jūrinio klimato augimo sąlygas atitinkantys augalai. Iš jų formuojami gėlynai, vizualiai pridengiantys ir atskiriantys pirmųjų aukštų mažuosius kiemelius. Daugiamečių žolinių augalų asortimente vyrauja viksviniai augalai ir ilgai žydinčios, priežiūros mažai reikalaujančios gėlės: šluotsmilgės, lendrūnai, šalavijai, liatriai, katžolės, ežiuolės, viduviai, perovskijos, barzdūnai, gludai, poavižės ir kt.

Kvartale „Apartamentai kopose“ šią vasarą jau gyvena pirmieji naujakuriai. Butai parduodami su pilna arba daline apdaila. Jeigu norite apžiūrėti kvartalo butus ir išsirinkti sau svajonių namus prie pat jūros, skambinkite!

Projekto vadovas ir pardavimų atstovas
Pranas Sindaravičius
+370 687 39883